LINKER

Live-video / Audition THE STREAM TV2

Omtale i programmet for Øyafestivalen 2015

"Ny nordnorsk stemme" - NRK Nordland

Intervju med NRK Radio - Nordland i Dag

Artikkel i Narviks lokalavis - "Fremover"

Artikkel på Viser.no

"Miste grepet" på spillelista for februar 2015, RadiOrakel

"Underwater" på spillelista for februar 2013, RadiOrakel

"Midlertidig Lykkelig" på spillelista for juli 2012, RadiOrakel

 

OMTALER

Omtale av låta "Midlertidig lykkelig" fra RadiOrakel i Oslo: Nina Gaarden fra Narvik er nok et bevis på at det finnes mye Urørt gull. Styrken i denne sommerlige visepoplåta ligger i de nordnorske tekstlinjenes kontrast mellom melankoli og håp. I balansen mellom det unge og naive i å snurre barbeint og fri rundt på gresset, men samtidig danse på et teppe av frykt og usikkerhet, og innse at dette kun er midlertidig, et øyeblikks lykke. Og nettopp slik oppleves låta: Den gjør deg lykkelig – men kun i knappe tre minutter.

Omtale fra Nordnorsk Viseforum: (I anledning Josefine Visefestival 2015): "Nina Gaarden (f. 1990) fra Narvik er en ny og original nordnorsk stemme. Hun skriver tekster uten mange klisjéer, og iørefallende melodier som underbygger innholdet på en fin måte. Hun har en lavmælt, men utadvendt sceneopptreden og kommuniserer godt med publikum. Hun er allsidig som musiker, spiller gitar, piano og ukulele, og kan variere lydbildet gjennom en konsert – med eller uten band.
Vårt inntrykk er at Nina jobber seriøst og er i ferd med å utvikle sitt personlige uttrykk som visesanger. Hun er en fin representant for den unge, nordnorske “visebølga”, og Nordnorsk viseforum gir henne gjerne litt drahjelp ved å presentere henne på Josefine visefestival.»